Kedves Látogató!

Ezúton szeretnénk bemutatni és ajánlani Önnek az Euro – Holges Vámügynökség tevékenységét, mely vámügynökség Tolna megye székhelyén, Szekszárdon, a Dél – Dunántúli Régió egyik vezető, vámügyekkel foglalkozó vállalkozása.

Egy magántulajdonú, 3 cégből álló cégcsoport tagja vagyunk, melynek egyik tagja, a Holges – Tex Kft. főként kelet – európai textil alapanyagok kereskedelmével foglalkozik, míg a másik tagja az Industria Kft. a nemzetközi szállítmányozásban, fuvarozásban tevékenykedik.
Vámügynökségünk tevékenységének az alapelve az, hogy az ügyfeleink vámügyi gondjait, azok válláról levéve, professzionális szolgáltatást nyújtson. A mindenkori jogszabályi környezetben, ügyfeleinknek a lehető legjobb és legoptimálisabb szolgáltatást nyújtva, teljes körű garanciával és biztosítással végezzük munkánkat, melynek hátterében kollégáink 20 éves nagy szakmai gyakorlata áll.
Munkánkat a piacon kialakult hatalmas versenyben megméretett és elfogadott versenyképes árainkon kínáljuk és nyújtjuk partnereinknek. A több mint tíz éves tevékenységünk, az EU csatlakozás utáni talpon maradásunk a bizonyítéka annak, hogy pontos, gyors, rugalmas, ügyfeleink megelégedésére végzett munkával, magas szintű szolgáltatás nyújtható a mindennap változó jogszabályok adta keretek között is.
Az EURO-HOLGES Vámügynökség Kft. 1993 januárjában alakult. Székhelye: 7100 Szekszárd, TOTÉV ipartelep 30. Fő tevékenysége már több mint 20 éve, a külkereskedelemhez kapcsolódó teljes körű vám- és raktározási szolgáltatások. A cég székhelyén kb.: 1,5 ha területen fedett és szabadtéri raktározást, „A típusú” közvámraktárunkban vámraktározási tevékenységet, csomagolást, rakodást, komissiózást folytatunk. Rendelkezünk a raktárak kiszolgálásához szükséges rakodó eszközökkel, targoncákkal, valamint kézi rakodást, az áruk komissiózását is napi gyakorisággal végezzük. Gyakorlott és szakmailag felkészült raktárkezelői személyzettel végezzük a mindennapi raktározási feladatokat.
A cég irodaházában magas szinten felszerelt irodákkal rendelkezünk, amelyek a kor követelményeinek megfelelően felszereltek (internet, telefon, fax, fénymásoló, szkenner).
Jelenleg a vámügyi tevékenység elektronikus formában a szekszárdi székhelyű NAV Tolna Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága épületében (Szekszárd, Damjanich u. 50.), bérelt irodánkban folytatjuk, közel a vámhatósághoz, szorosan együttműködve velük.
Partnereink közül 2 multinacionális cégnek, annak telephelyén, komplett, teljes körű vámmunkáját, vámelszámolását végezzük. E tevékenységünk keretén belül a szerződött partnereinknek igény szerint vállaljuk a vámszakmai tanácsadást, a tevékenységükhöz szükséges engedélyek beszerzését, teljes körű képviseletet, kapcsolattartást a vámhatóság felső, közép és alsó fokú szerveivel, az illetékes minisztérium főosztályaival.


Cégünk 1994 év óta tagja a Magyar Vámügyi Szövetségnek, ügyvezetőnk az elnökség tagja.
Tagja vagyunk továbbá a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének is.

Elérhetőség

Euro – Holges Vámügynökség Kft.
H-7100 Szekszárd, TOTÉV ipartelep 30.
Telefon: 74/413-880
Telefax: 74/511-741

E-mail: euroholges@euroholges.hu